OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA TARBIYA TIZIMINI BOSHQARISHDA TASHKILIY PEDAGOGIK YO'NALISHLAR - Esanova Aziza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oliy ta'lim muassasalarida tarbiya tizimini boshqarishda tashkiliy pedagogik yo'nalushlar taxlil qilingan.