ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА БЮДЖЕТ ТИЗИМИ ИЧКИ АУДИТ ХИЗМАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Суванқулов Алиасқар Раҳмонқулович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Иқтисодий амалиётда бюджет ташкилотларини ички аудит хизмати молиявий ҳисобот маълумотларининг ишончлилигини таъминлаш ва бюджет - смета интизомини мустаҳкамлашда қўлланиладиган муҳим услубиятга айланмоқда. Кейинги йилларда давлат молиясини бошқаришни ислоҳ этиш жараёнида бюджет ташкилотларида ички аудит фаолиятини такомиллаштиришга алоҳида эътибор қаратилмоқда.