O‘QUV MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL QILISHDA ZAMONAVIY O’QITISH TEXNOLOGIYALARI O‘RNI - Xamidova Rislig’oy Faraxadovna; Abduaxatova Shahnoza Dilmurod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim jarayonidagi ta’limiy maetodlarning keng va samarali qo’llanilishi,ta’limning sifatini oshirish borasida olib borilayotgan islohotlar hamda mamlakatimizda ta’lim-tarbiya jarayonining samaradorligini kafolatlovchi zamonaviy pedogogik texnologiyalarni qo’llash borasidagi tajribalar keltirib o’tilgan.