PORTLANDSEMENT XOM-ASHYOSINING O’ZBEKISTONDA TUTGAN O’RNI. PORTLANDSEMENT ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI - Tojiboyeva Nozima Yorqin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya:ushbu maqolada bog’lovchi modda portlandsement xom- ashyosining O’zbekistonda yillik ishlab chiqarish hajmi va uni ishlab chiqarish texnologiyasi ko’rib chiqilgan.