KOMMUTATSION APPARATLAR - Soyibnazarova Zulfizar Abduhamid qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dvigatelning tuzilishi, ishlash prinsipi hamda rotorning aylanish tezligi haqida fikr yuriyiladi.