MAKTAB O'QUVCHILARIDA BADIIY QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH - Aminova Gulshan Abdunazarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada, maktab o'quvchilarida badiiy qobiliyatni shakllantirish mavzusiga e'tibor qaratiladi. O'quvchilarning tabiiy qobiliyati va badiiy taraqqiyoti, ularning insoniy va intellektual potensiallarini oshirish va tasviriy, ijodiy va nazariy qobiliyatlarni rivojlantirishning ahamiyati belgilanadi. Maqolada badiiy qobiliyatni shakllantirish uchun bir nechta qadamlar taqdim etiladi.