FAZODA TO`G’RI CHIZIQ VA TEKISLIKLAR, TEKISLIKLARNING O`ZARO JOYLASHUVI - Nurullayeva Shahnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fazoda to’g’ri chiziq va tekisliklar, tekisliklarning paralellik sharti hamda tekisliklarning perpendikulyarlik shartlari, tekisliklarning o’zaro joylashuvi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.