MULTIMEDIA MA‘LUMOTLARNI TAYYORLASH VA SAQLASH - Djo’rayeva Yusubjon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatasiya: Keng ma’noda ma‘lumotlar bazasi (MB) deganda real dunyoning konkret ob’ektlari xaqidagi ma‘lumotlar to’plamini tushinish mumkin. Lekin ma‘lumotlar xajmi oshib borishi bilan bu masalalarni xal etish murakkablashadi. Ushbu maqolada multimedia ma‘lumotlarni tayyorlash va saqlash bo’yicha ma’lumotlar yoritiladi.