AXBOROT-KUTUBXONA MUASSALARIDA ZAMONAVIY INFORMATSION TEXNOLOGIYALAR - Menlimuratov Salamat; Dina Muratbaeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot-kutubxona muassalarida zamonaviy informatsion texnologiyalar, IT muassasalarining kutubxonalarni yanada rivojlantirishga olib kelgan asosiy faktorlari, zamonaviy informatsion texnologiyalar axborot-kutubxonalar sohasida katta o'zgarishlarni olib kelganligi haqida batafsil bayon qilingan.