АВТОМОБИЛЬ ДВИГАТЕЛИНИ ТАШХИСЛАШ ВА ТАЬМИРЛАШ ЧИЛАНГАРИ ГУРУХИ - Хасанов Даврхон Журабоевич (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада Автомобиль двигателини ташхислаш ва таьмирлаш чилангари гурухи ҳақида фикр юритилган.