KOREYS TILI O’ZBEKISTONDA - Xolboyeva Sevinch Kamoliddin qizi; Qodirova Muxlisa Xayrullo qizi; Kholboyeva Sevinch Kamoliddin qizi; Qodirova Mukhlisa Khayrullo qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bu maqolada koreys tilini rivojlanish tarixi, uning asoschilari. Koreys tiliga qiziquvchi yoshlar Topik xalqaro sertifikati va bu tilni qaysi Oliy ta’lim muassasalarida o’rganilishi haqida.