SEGNETOELEKTRGA UMUMIY QARASHLAR - Mansurova Gulchexra Alidjonovna; Turg’unova Oygul Valijon qizi; Qosimova Gulmiraxon Otaqoziyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada moddalarning magnit xossalari, moddalarning ferromagnetik va segnetoelektrik hususiyatlari, ikkinchi turdagi fazaviy o’tishda namoyon bo’lishi yoritib berilgan.