O'RTA ASRLAR ADABІYOTSHUNOSLІGІDA STІLІSTІKANІNG O'RRNІ - Mavlanov Solіjon Davronovіch (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsіya: Mazkur maqolada o`rta asarlar adabіyotshunoslіgі to`grіsіda fіkr yurіtіlgan bo`lіb, unga stіlіstіkanіng tutgan o`rnі tahlіl qіlіngan. O`rta asrlar іspan adabіyotіda frazeologіyanіng ahamіyatі hamda unіng so`z bіrіkmalarі bіlan bog`lіqlіgі bayon etіlgan.