ETAKCHI DAVLATLARNING ZAMONAVIY QUROLLI NIZOLARDA “TARMOQLI ARMIYA” VA “SETETSENTRIK URUSHLAR” NI OLIB BORISHGA BO’LGAN QARASHLAR (RETROSPEKTIV YONDASHUV) - Yusupaxmetov Otabek Abdiganiyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada etakchi davlatlarning zamonaviy Qurolli nizolarda “Tarmoqli armiya” va “Setetsentrik urushlar” ni olib borishga bo’lgan qarashlarga oid qator muloxazalar yoritilgan.