PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA CHET TILINI O‘QITISHNING DOLZARB MUAMMOLARI - Abdinayimova Akjarkın Jumagalievna; Amanbaeva Gulshaxar Jaksılıkovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada professional ta’lim muassasalarida rus tilini o‘qitishda duch keladigan muammolar yoritilgan. O‘quvchilar bilan olib borilgan tadqiqot natijalari taqdim etilgan bo‘lib, ular til o‘rganishdagi qiyinchiliklarni aniqlashga yordam beradi.