OG‘IZ BO'SHLIG'INING ANATOMIK TUZILISHI - Yuldasheva Nilufar Avazboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada og’iz bo’shlig’i va uning anatomic tuzilishi haqidadir. Bundan tashqari ushbu maqolada og’iz bo’shlig’ining turli kasalliklari haqida to’xtalib o’tilgan.