BOSHLANG`ICH SINF O`QUVCHILARINING FIKRLASH QOBILIYATLARINI O`STIRISHDA MATNLI MASALALARDAN FOYDALANISHNING SAMARALARI - Negmatova Lochin Xayrullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Boshlang’ich sinf matematika darslari o’quvchilarning ilk hisob- kitobni o’rganishiga asos bo’ladi. Shu tufayli ushbu darslarni interfaol metodlar yordamida qiziqarli tarzda tashkil etish talab qilinadi. Ushbu maqola boshlan’ich sinf o’quvchilarining fikrlash qobiliyatlarini o’stirishda matnli masalalarning ahamiyatiga bag’ishlangan.