FUQARОLIK HUQUQI TUSHUNCHASI, MAQSAD VA VAZIFALARI - Rahimova Umidaxon Tursunalievna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchi fuqarolik huquqi,konstitutsiyaviy shaxsiy huquq va erkinliklarga ega ekanligi , meros va vasiyat haqida tushunchalarga ega bo’lishlari haqida yoritib o’tilgan