O‘SMIRLARDA SUITSIDAL XULQ KELTIRIB CHIQARADIGAN PSIXOLOGIK OMILLAR - Mansurova Odinaxon Ulug‘bek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘smirlarda suitsidаl xulq keltirib chiqаrаdigаn рsixоlоgik оmillаr haqida fikr yuritilib, shаxs suitsidаl аxlоqining bir nеchа xаtаr оmillаri ajratib ko‘rsatilgan. А.G.Аmbrumоvа K.Аbrаxаm, Z.Frеyd, Ringеl kabi olimlarning suitsid borasidagi ilmiy izlanishlari tahlil qilingan.