БУҒДОЙ НАВЛАРИДА САРИҚ ЗАНГ КАСАЛЛИГИНИНГ ТАРҚАЛИШИ ВА УЛАРНИ ЖОЙЛАШАГАН КОРДИНАТА НУҚТАЛАРИ - О.С.Амирқулов; В.Юсупова (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннoтация. Мақолада кузги бошоқли дон экинларига зарар етказадиган замбуруғли касалликларидан сариқ занг касаллигини Сурхандарё вилояти туманларида тарқалиши кордината нуқталарини ўрганиш бўйича маълумотлар кўрсатилган.