BOSHLANG’ICH SINFDA YOZMA ISHLARNI TASHKIL ETISH METODLARI - Eshnazarova Nilufar Rizaqulovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Boshlang’ich sinfda yozma ishlarni tashkil etish metodlari haqida to’xtalib o’tildi.