KICHIK BIZNESDA HISOB SIYOSATINI TASHKIL ETISH MASALALARI - Darhanov Bahadir Madenbaevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola uchun tushunchalarni to'plash uchun biz buxgalteriya siyosati, kichik biznesni moliyalashtirish va tashkiliy menejment bo'yicha mavjud adabiyotlarni har tomonlama ko'rib chiqdik. Shuningdek, biz haqiqiy amaliy tadqiqotlarni tahlil qildik va moliyaviy ekspertlarning amaliy tajribalarini kiritdik.