SHAXSIY HAYOT DAXLSIZLIGI HUQUQINING MILLIY QONUNCHILIGIMIZDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI HAMDA KONSTITUTSIYAVIY ASOSLARI - Bozorov Jasurbek Saydulla o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada shaxsiy hayot daxlsizligi va shaxslarning boshqa daxlsiz huquqlari milliy qonunchiligimizda qanday normativ-huquqiy hujjatlar bilan tartibga solinishi va ularning qo’llanilish doirasi hamda shaxsiy hayot daxlsizligining konstitutsiyaviy asoslari o’rganib tahlil qilingan.