MEHNAT MUHOFAZASINING MAQSADI VA VAZIFALARI - Karayeva Shoira (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatasiya: Ushbu maqolada Mehnat muhofazasining maqsadi va vazifalari haqida fikr yuritilgan.