CHEGARAVIY NUQTALARI OLDINDAN BERILGAN YO’NALISHDA HARAKATLANUVCHI IKKI BOG’LAMLI, BO’LAKLI SILLIQ AYLANMA SIRTLARNING CHEKSIZ KICHIK EGILISHLARI - Allayev G.M.; Aralova M.X. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada bo’lakli silliq aylanish sirtlarining ko’rsatilgan deformatsiya sinfida ikkinchi tartibli qattiqlikka ega ekanligi ko’rsatilgan.