САЙЁҲ ЎҒРИЛАР ТОМОНИДАН СОДИР ЭТИЛАДИГАН ЖИНОЯТЛАРНИНГ КРИМИНАЛИСТИК ТАВСИФИ - Боймуратов Бобур Холбой ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Мақолада мулкий турдаги жиноятларни, айниқса, ўғриликларни содир этиш билан шуғулланувчи сайёҳ жиноятчилар томонидан содир этиладиган жиноятларнинг криминалистик тавсифи, унинг тушунчаси, жиноят белгиларини криминалистик аҳамиятга эга бўлган мезонлари, криминалистик тавсифнинг элементлари ва хусусиятлари ҳақида ёритиб ўтилган.