TARIX O‘QITISHNING METODLARI VA ULARNING KLASSIFIKATSIYASI - Muhammadiev Kamolxon Mahmudxonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Tarix o‘qitishning metodlari va ularning klassifikatsiyasi haqida fikr yuritilgan.