TILSHUNOSLIKNING ENG MUHIM TUSHUNCHALARI VA ULARNING ILMIY TAHLILI - Raupova Nodira (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada tilshunoslikning muhim ikki tushunchasi ko'rib chiqilgan Til va nutq haqidagi ma'lumotlarning ilmiy tahlili keltirilgan .