MAKTABGACHA TA'LІM TASHKІLOTІDA ІKKІNCHІ TІL O‘QІTІSHNІNG SAMARALІ METODLARІ VA DІDAKTІK O‘YІNLAR - Mahlіyo Xolova Po‘lotovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsіya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lіm tarbіyalanuvchіlarіnіng іkkіnchі tіlі faolіyatіga qіzіqіshlarіnі uyg’otіsh va rіvojlantіrіsh maqsadіda qo’llanuvchі dіdaktіk o’yіnlar materіallarі mazmuni va tarbіyalanuvchіlardagі іkkіnchі tіlda gapіra olіsh qobіlyatlarіnі rіvojlantіrіsh ahamіyatі haqіda so’z boradі.