BOSHLANG`ICH SINF ONA TILI TA’LIMIDA TA’LIMIY O`YINLARNING QO`LLANILISH SAMARADORLIGI - Imamova Gulhasem (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o`qituvchi va o`quvchilar faoliyatida qo`llanilaniladigan zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati va uni dars jarayonida qo`llashning samaradorligi haqida aytib o`tilgan. Boshlang`ich sinflarda interfaol metodlar va ta'limiy o‘yinlardan, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish o‘quvchilarni darsni yanada yaxshi o`zlashtirishga yordam berishi so`z etilgan.