MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA INNOVATSION FAOLIYAT MASALASI - Abdurahmonova Mahmuda Muhammadzokir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim muassasalari o'quvchilarini innovatsion g'oyalar asosida tarbiyalash.Bolalarga ta’lim-tarbiya berishda interfaol usullardan foydalanish xamda Interfaol metodlarni qo’llashda foydalaniladigan vositalar taxlil qilindi.