O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA KONSTITUTSIYAVIY ISLOHATLARNING AYRIM XUSUSIYATLARI - Shahnoza Abdullayeva Nurmatovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maqolada O’zbekistonda yangi qabul qilinayotgan Konstitusiyaning shakllanishining tarixiy-huquqiy asoslari ilmiy-nazariy tahlil qilingan va yangi Konstitusiyaning eng asosiy masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.