SPORTCHILARNI TAYYORLASHDA PSIXOLOGIK TAYYORGARLIKNING AHAMIYATI - Sabirova Nasiba Rasulovna; Ismoilov Shahzod Hamzayevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportchilarning psixologik tayyorgarlikning o‘rni va g’alabaga erishishning muhim shartlari haqida so’z boradi.