BANDLIK TERAPIYASI YOHUD MEHNAT BILAN DAVOLASH - Omonqulov Jahongir (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mehnat terapiya sohasi uning bemorlarning davolanish jarayonidagi ahamiyati va natijalari haqida ma’lumot berilgan . Shuningdek ,zamonaviy tibbiyotda unga bo’lgan talabalar to’g’risida .