SOYADAN QAYTA ISHLANADIGAN MAHSULOTLAR - Abdunazarova Marg’iyona Xusniddin qizi; Eshonqulova Aziza Akram qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Undan qayta ishlanadigan mahsulotlar juda ko’p bo’lib, 400 ortiq mahsulot olish mumkin. Uning e’tiborga molik jihati tarkibidagi oqsil moddasi hisoblanadi. Soya bizning dalalarimizda bir muncha kam uchraydi va sanoatimizda ham undan foydalanish kam. Bu maqolada soyadan qayta ishlab tayyorlanadigan mahsulotlarning bir qanchasi keltirib o’tilgan.