OZIQ- OVQAT SANOATIDA ACHITQILARDAN FOYDALANISH ASPEKTLARI - G‘aniyeva Marjona; Ramazonov G‘olib; Nurmatov Jafar (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. non va non mahsulotlarini ishlab chiqarishda achitqilarning faoliyati muhum o’rin tutadi. Ushbu maqolada achitqilardan novvoychilikda foydalanish, oziq – ovqat sanoatida ishlatiladigan achitqilar haqida ma’lumotlar berilgan.