INSHOOTLAR QURILISHI TADQIQOTI VA MATERIALLAR TAHLILI - Ramazonov G‘olib Fatillo o‘g‘li; G‘aniyeva Marjona O‘tkirovna; Nurmatov Jafar Jondillo o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Tadqiqotda qurilish sohasi bugungi kunda amalga oshirilayotgan bir qator izlanishlar va ulardagi ijobiy natijalarni o’z ichiga olganligi to’g’risida ma’lumot taqdim etiladi. Jumladan yo’l qurilishi, bino qurilish , yer osti va yer usti yo’llar qurilishi kabi qator yo’nalishlarda yuksak darajalarga erishganligi ushbu maqolada yorqin misol tarzda taqdim etilgan.