ABYUZIV MUNOSABATLAR HAQIDA. OILADA ABYUZIV ERKAKNING ROLI - Mamasharipova Laylo Alisher qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada abyuziv munosabatlar haqida. Oilada abyuziv erkakning roli va ko’plab oilalarda uchrovchi masalalar yoritilgan.