MAKTABLARDA TARBIYA FANINING O‘QITILISHI - Yunusov Gʻayratbek Zaynobidinovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiya fanining maqsad va vazifalari uni fan sifatida o`qitilishining ahamiyati, uslibiy ko`rsatmalar, o`quvchi shaxsining rivojlanishida ajdodlarimiz va xalqimizning ularga o`rnak bo`lishi yoritilgan.