АБУ ЖАЪФАР АТ-ТАҲОВИЙ - Ўткур Талибов (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада Абу ЖаъфарАҳмад ибн Муҳаммад ибн Салома ибн Салама ал-Аздий ал-Ҳажрий ат-Таҳовийнинг келиб чиқиши ва насаблари борасидаги манбаларда келтирилган маълумотлар акс эттирилган. Шунингдек, мақолада алломанинг ҳаёти ва илмий фаолияти батафсил ёритиб берилган.