MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TABIAT VOSITASIDA BOLA SHAXSINI HAR TOMONLAMA BARKAMOL QILIB TARBIYALASH USULLARI - Toshova Maftuna Amin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Maktabgacha talim yoshidagi bolalarni tarbiyalashdagi tabiat vositalarning turlari ko’rsatib berilgan. Bolalarni har tomonlama yetuk bo’lib tarbiya olishida tarbiyaning turlari, ularning bolalarni yetuk bo’lishi haqidagi tushunchalar yoritilgan.