ZA’FARON O'SIMLIGINING TUZILISHI, TARIXI VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI - Xalmuratov Mingboy Amirovich; Abduvohidov Shohruh Bahriddin o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Bundan tashqari za'faron yetshtrishdagi asosiy qiyinchiliklar va Dunyo bo'yicha ekilish sabablari yoritilgan . Za’faronga bo'lgan talabning keskin ortib ketishi sabablari ko'rsatilgan va inson salomatligidagi ahamiyatidan kelib chiqib oziq-ovqat mahsulotlariga ko‘proq jalb qilish to'g'risida takliflar ko'zda tutilgan