BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TEXNOLOGIYA DARSLARI VA UNDAGI AMALIY ISHLAR - Nomozova Marjona Abdurashid qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilariga texnologiya darslarini o`tish, bu orqali o`sib kelayotgan yosh avlodni ularni mehnatsevarlikga, qo`l mehnatiga, jamoa bo`lib ishlashga o`rgatish orqali dunyoqarashini, fikrlashini kengaytirishga yordam berishi, shuningdek, texnologiya darslarida qog`oz va kartondan buyumlar yasash va uning ahamiyati haqida so`z etilgan.