JISMONIY TARBIYADA SOG'LAMLASHTRISH TEXNOLOGIYALARINING DOLZABLIGI - Abdilboqiyeva Nodira Eshdavlat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sog’lomlashtirish texnologiyalarining mazmun mohiyati, maqsad, vazifalari hamda jismoniy tarbiyada sog’lomlashtirish texnologiyalarining dolzarbligi, ahamiyati uning bugungi kunda sog’lom turmush tarzini shakllantirishda jismoniy sog’lomlashtirish funksiyalari ilmiy asoslab berilgan.