CHOV CHURRALARIDA GERNIOPLASTIKA USULINI TANLASHDA PATOGENETIK YONDASHUV - Xoshimov Ilhomboy Mo'sojon o'gli; Ahmadjonov Javohir O'ktamali o'g'li; Musashayxov Xusanboy Tojiboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada eng mos hernioplastika texnikasini tanlashda patogenetik yondashuv muhokama qilinadi. Biz inguinal churralarning asosiy etiologiyasiga asoslangan turli usullarni, ularning natijalarini va ularning yaroqliligini o'rganamiz.