BILINGVIZMNING IJOBIY VA SALBIY JIHATLARI - Maxmudova Nazokat Latifovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda zamon talablari asosida ona tilidan tashqari bir necha tillarni o’zlashtirish oddiy holatga aylanib qolgan.Bilingvizmning ijobiy tomonlari ko’p va bu o’sib kelayotgan kelajak uchun juda katta imkoniyat,lekin shu bilan birga o’z milliy tilimizni sof saqlab qola olmaslik havfi ham muammo bo’lib qolishi haqida fikr yuritamiz.