PEDAGOGIKADA TA‘LIM VA TARBIYA JARAYONINI TASHKIL ETISH VA RIVOJLANTIRISH TAMOYILLARI - Ikramova Shaxnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Pedagogikada ta‘lim va tarbiya jarayonlarining qaysi jihatlarini o‘rganishdan kelib chiqadigan bir qancha soha va boʻlimlar mavjud.Pedagogika bir butun fanlar umumlashmasi odob axloq qoidalari majmuasidir.