ZAMONAVIY KIYIMLARNING KO’RSATKICHLARI VA MODEL YARATISH TASNIFI - Xoshimova Zulfiya Komilovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda turli xil kiyimlarga qo’yiladigan talablar haqida bayon qilingan.