YOSHLAR O‘RTASIDA UZLUKSIZ TA'LIM VA TARBIYA JARAYONINI TASHKIL ETISH MASALALARI - Bektemirova Zuxra Omonjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada yangilanayotgan O‘zbekistonda ma’naviy tarbiya konsepsiyasini amaliyotga joriy etish, mamlakatimizda yoshlar ma’naviy tarbiyasini rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar xususida fikr bayon etilgan.