ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARINI ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA QO‘LLASH MAHORATI YUZASIDAN METODIK TAVSIYA - Avezimbetova Ibodat Kuchkarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu metodik tavsiyada ona tili va adabiyot darslarida innovatsion texnologiyalarni qo'llash o'quvchilarni ijodiy fikrlashga, olingan axborotlarni faollikda hal etishga, fikrni erkin bayon etishga, tashabbuskorlikka, hamkorlikda ish yuritishga, fikrni yozma ravishda bayon etishga chorlashi haqida fikr yuritilgan.